Servicii nunta

Servicii foto, video, sonorizari, ursitoare la botez

Servicii nunta

Servicii nunta


Ati hotarat sa va uniti destinele in fata lui Dumnezeu, a familiei si a prietenilor, iar acum va ganditi la prima si cea mai frumoasa zi a vietii in doi: ziua nuntii.

Bucurie, fericire, dragoste, curiozitate, emotii, lacrimi, nerabdare, toate fac parte din perioada pregatirilor de nunta… dar, daca urmati sfaturile unor profesionisti veti fi scutiti de multa bataie de cap si astfel veti astepta relaxati ziua cea mare.

Echipa noastra vine in ajutorul vostru cu un pachet complet de servicii ce cuprinde: servicii foto, video, sonorizare, program artistic la nunta ( jocul gainii la nunta sau ursitoare la nunta). Evident, puteti opta pentru  servicii in orice combinatie doriti sau aveti nevoie.

Pe tot parcursul evenimentului va fi alaturi de dumneavoastra o echipa de profesionisti formata dintr-un fotograf si un cameraman.

Foto-video nunta

FOTO+VIDEO NUNTA-PACHET STANDARD 2.500 lei

Traditii+Biserica+Restaurant - un fotograf prezent pe toata durata evenimentului - sedinta foto si video intr-o locatie stabilita de comun acord - peste 1000 de fotografii in format digital, editate si prelucrate, pe suport DVD - album-fotocarte 20x20cm-coperta foto, Se livreaza 3-6 ore de film editat cu generice si titluri pe suport DVD (2-4 DVD-uri) calitate HD DVD 1-3 - contin: filmarea integrala a cununiei civile, slujbei religioase, traditiilor si petrecerii la restaurant. - coloana sonora originala, tranzitii, generice si titluri Optional: se poate realiza un DVD ce va contine: - clip cununia civila - 3-5 min coloana sonora editata, secvente elocvente ale celor mai importante momente, efecte speciale si tranzitii, generice si titluri - clip cununia religioasa - 3-5 min coloana sonora editata, secvente elocvente ale celor mai importante momente, efecte speciale si tranzitii, generice. - clip traditii 3-5 min coloana sonora editata, secvente elocvente ale celor mai importante momente (gatitul miresei, udatul, gatitul mirelui etc) , efecte speciale si tranzitii, generice. - clip restaurant 10-15 min cu secvente ale celor mai importante momente de pe parcursul petrecerii de la restaurant. -coloana sonora originala, efecte si tranzitii, generice. - clip foto - fotografiile preferate, pe muzica preferata - sau Clipul nuntii: 3-7 minute - imagini relevante de pe tot parcursul evenimentului, coloana sonora editata, tranzitii, generice si titluri, clip ce poate fi postat pe Vimeo sau Youtube pentru o vizionare facila. Toate DVD-urile sunt personalizate (inscriptionate cu imagini de la eveniment)

 

O traditie romaneasca veche de sute de ani care aduce multa veselie in randul invitatilor este JOCUL GAINII LA NUNTA. Noi am transformat aceasta traditie intr-un spectacol plin de umor si voie buna la care participa toti invitatii.Nasul trebuie sa prinda si sa plateasca gaina , simbol de belsug si bogatie pentru tanara familie.Socacita este cea mai simpatica bucatareasa, sugubeata si isteata.Ea negocieaza cu nasul pretul gainii, folosind tot felul de mijloace si replici haioase pentru a-l convinge sa i-o cumpere. Interpretarea actorilor, costumele populare , papusile (gaina si cocosul), muzica si coregrafia , toate la un loc fac din spectacolul nostru un moment exceptional de care toata lumea isi va aduce aminte cu mare placere . Daca va doriti ca nunta voastra sa fie SPECIALA chemati-ne sa va jucam : GAINA LA NUNTA !    

Muzica - DJ

VA  PUTEM  AJUTA  SA  DATI  EVENIMENTULUI  DVS  O  AMBIANTA  SONORA DEOSEBITA  CU  ECHIPAMENTE  PUTERNICE  SI PERFORMANTE,  MUZICA  DE  TOATE   GENURILE  SI  PENTRU TOATE  GUSTURILE. ATENTIE!      DETINEM  LICENTE  DE  DIFUZARE  DE  LA: - UPFR - CREDIDAM - UCMR -ADA Echipamente: - Laptop -Consola de mixaj - Mixer amplificat 400W - Boxe Behringer 1000W - AMPLIFICATOR AUDIO BEHRINGER EUROPOWER EPQ2000 -Standuri boxe -Microfoane cu/fara fir -Jocuri de lumini -Masina de fum -Laser   SONORIZARE NUNTA = 1.200 LEI

 

 

    Show Comments

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.