Servicii botez

Servicii foto, video, sonorizari, ursitoare la botez

 

A aparut in viata voastra si totul s-a schimbat; cat il vedeti de mic v-a dat viata peste cap. Parc-ar fi vis… si, totusi, este realitate: il tineti in brate  si-l priviti cu dragoste  cum doarme linistit, cum plange, ii sorbiti din priviri fiecare mimica a fetei, fiecare zambet sau fiecare incruntare… e copilul vostru, ce minune mare!

Primele impresii raman vii in sufletele voastre, dar altele noi bat la usa: se apropie ziua botezului, alte emotii, alte bucurii, ingrijorare, nerabdare, curiozitate, usurare, incordare … dar cu multa dragoste si rabdare si cu ajutorul unor profesionisti totul se rezolva fara mare bataie de cap.

Venim in ajutorul vostru cu un pachet complet de servicii pentru botez ce cuprinde: servicii foto, video, sonorizare, spectacol de ursitoare. La acestea putem adauga, la cerere, marturii foto si animator pentru copiii invitatilor prezenti la botez. Aveti posibilitatea de a alege serviciile in orice combinatie doriti.

Pe tot parcursul evenimentului va fi alaturi de dumneavoastra o echipa de profesionisti formata dintr-un fotograf si un cameraman.

Foto video botez

FOTO + VIDEO BOTEZ - PACHET STANDARD  - 1.500 lei (Biserica + Restaurant) - 400 - 600 de fotografii in format digital, editate si prelucrate, pe suport DVD - album-fotocarte dimensiuni 20x20cm-coperta foto, - se livreaza 2-3 ore de film editat cu generice si titluri pe suport DVD (2-3 DVD-uri) Toate DVD-urile sunt personalizate (inscriptionate cu imagini de la eveniment) Optional: se poate realiza un DVD ce va contine: - clip slujba de botez - 5-10 min coloana sonora editata, secvente elocvente ale celor mai importante momente, generice, efecte speciale si tranzitii - clip foto - fotografiile preferate, pe muzica preferata Pret DVD optional: 200 lei;  timp livrare: 15 zile Toate DVD-urile sunt personalizate (inscriptionate cu imagini de la eveniment) Echipamente Foto folosite: camera foto: Nikon D700 camera foto: Canon 5DmarkIII Echipamente video folosite: camera video full HD (1980x1080) Sony HXR-MC1500
    ...Emotii, curiozitate, nerabdare...toata audienta freamata... caci au sosit Ursitoarele... La ceas de taina ele vin din taramuri de poveste cu daruri speciale pentru noul nascut , iar cuvintele lor duioase merg pana-n sufletul vostru, dragi parinti, si o lacrima de fericire se prelinge in coltul ochilor, caci visul a devenit realitate: tineti in brate cel mai minunat copil, mult dorit si asteptat. Flora, Fauna si Vreme Buna aduc fiecarui copilas daruri  de toti visate: frumusetea, sanatatea, dragostea, intelepciunea, cumpatarea si norocul. Micuta zana Feeria are si ea un dar special, iar Voiosia aduce un plus de voie buna si umor tuturor celor prezenti. Bineinteles ca de la petrecere nu poate lipsi Ursitoarea Rea, care intregeste tabloul povestii noastre facand haz de necaz, uimind si distrand intreaga audienta. Un adevarat spectacol de teatru cu text, muzica, coregrafie, jocuri de lumini, momente sensibile, dar si foarte haioase care sa atraga toti invitatii in jocul nostru - asta este ceea ce am pregatit ca surpriza pentru voi si invitatii vostri. Costumele, atmosfera de poveste, praful magic al zanelor, tunurile de confetti, dar in special profesionalismul cu care tinerele actrite isi interpreteaza rolurile va vor convinge c-ati facut cea mai buna alegere chemandu-ne la botezul micutului vostru. Iar la final.... ".Daca povestea v-a placut, Noi va spunem doar atat : De vreti sa ne aplaudati Si-altatadata sa ne chemati!" Mai multe despre ursitoare la botez, ganduri pentru parinti si tot ce doriti sa stiti, pe www.ursitoare-newfeeria.ro    

SPECTACOL URSITOARE:          3 URSITOARE - 350 LEI

                                                      4 URSITOARE - 400 LEI

                                                      5 URSITOARE - 500 LEI

Mai multe detali puteti gasi AICI.

Muzica - DJ

VA  PUTEM  AJUTA  SA  DATI  EVENIMENTULUI  DVS  O  AMBIANTA  SONORA DEOSEBITA  CU  ECHIPAMENTE  PUTERNICE  SI PERFORMANTE,  MUZICA  DE  TOATE   GENURILE  SI  PENTRU TOATE  GUSTURILE. ATENTIE!      DETINEM  LICENTE  DE  DIFUZARE  DE  LA:

- UPFR - CREDIDAM - UCMR -ADA

Echipamente:

- Laptop

-Consola de mixaj

- Mixer amplificat 400W

- Boxe Behringer 1000W

- AMPLIFICATOR AUDIO BEHRINGER EUROPOWER EPQ2000

-Standuri boxe

-Microfoane cu/fara fir

-Jocuri de lumini

-Masina de fum

-Laser

SONORIZARE BOTEZ = 800 LEI

 

    Show Comments

    No Comments


    Add Comment

    Comments in this page are closed.